Ik ben Sandra de Jong. Bij Rabobank Regio Den Haag heb ik ruime ervaring opgedaan met het organiseren van evenementen als onderdeel van de (marketing)communicatie-campagnes voor Rabobank, (zoals o.a. de Rabobank Hockey World Cup 2014, het Ondernemersplein Den Haag en de campagne rondom leren omgaan met geld). Toen in 2015 mijn baan is komen te vervallen, heb ik deze kans aangegrepen om te starten als zelfstandige in event- en projectmanagement.
Hierdoor ben ik onafhankelijk en flexibel inzetbaar voor jouw evenement. Ik kan ondersteuning bieden door (tijdelijk) deel uit te maken van jullie team, maar ik kan ook de volledige coördinatie van een evenement op mij nemen.

(Oud) collega’s en samenwerkingspartners zeggen over mij:

"Sandra is voortvarend en recht door zee, heeft oog voor details, is krachtig in organiseren en communiceren en is toegankelijk en enthousiast. Indien nodig is zij hands-on en ze zorg voor rust, overzicht, betrokkenheid en focus binnen een projectteam".

Sandra als persoon
Ik hou van gezelligheid, ben dol op een goede thriller en breng graag een bezoek aan de schouwburg. Als vrijwilliger ben ik actief als eventmanager bij Stichting Sintvoorieder1 en ik kook elke maand een avond voor de bewoners met een verstandelijke beperking van een locatie van Middin.