Voorschoten Jazz Culinair - 8, 9 & 10 juni

Locatie: Voorstraat, Voorschoten
Datum: 8, 9 en 10 juni 2018
Opdrachtgever: Stichting Voorschoten Jazz Culinair
Aantal bezoekers: 10.000

Voorschoten Jazz Culinair kende in 2018 haar 7e editie. Ook dit jaar konden bezoekers in de idyllische Voorstraat van Voorschoten  drie dagen genieten van talloze muzikanten.

Ruim 75 artiesten traden drie dagen lang op op 2 verschillende podia verspreid over de Voorstraat. Een programma dat zeker de moeite waard was om te komen kijken, maar vooral luisteren!

Maar liefst 12 restaurants/horeca ondernemers schotelden dit jaar hun culinaire hoogstandjes aan u voor. Het was heerlijk proeven van de heerlijke gerechten van La Casita, Chocolaterie de Zoete Lekkernij, Vabene, Restaurant Floris V, Pizzeria Ristorante Fratelli, Restaurant De Knip, Brasserie ‘t Regthuys, Het Wapen van Voorschoten, Tries54,  Hudson en Grand Café Lien.

Voorschoten Jazz Culinair werd ook dit jaar weer gesteund door vele Voorschotense en Wassenaarse ondernemers, met als hoofdsponsors Reclame TotaalStichting KatapultHet Hart van Voorschoten en Fonds 1818. Het volledige programma van Jazz Culinair 2018 is te vinden op https://voorschotenjazzculinair.nl