Impact on Stage

Locatie: Rabobank Regio Den Haag, Bezuidenhoutseweg
Datum: 9 oktober 2018
Opdrachtgever: Social Club Den Haag
Aantal bezoekers: 60

9 oktober 2018 was het zo ver: de eerste editie van Social Club Impact on Stage, een reeks inspiratiesessies inclusief gratis borrel en hapjes waarbij elke keer 2 maatschappelijk bevlogen ondernemers spreken over een specifiek onderwerp.
De eerste editie kon niet anders dan gaan over het prille begin van 2 impactgedreven ondernemers. Hiervoor hebben we 2 zeer inspirerende sprekers weten te strikken: Ronald Beuk (Generous Minds) en Joep Langen (Koeckebackers).

Joep Langen, Koeckebackers:
Met Koeckebackers geeft Joep Langen jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een gevoel van eigenwaarde en een kans op een betere toekomst. Heel veel energie en een grote glimlach verzekerd!

Ronald Beuk, Generous Minds:
Van een topbaan bij een bekend creatief bureau, naar het genie achter het succesvolle bedrijf Generous Minds. Generous Minds biedt “money & minds” aan impactgedreven ondernemingen en helpt hen meer succesvol te zijn. Ronald vertelt zijn levensverhaal als een razende, met veel energie en nieuwe informatie en is daarbij niet bang om zijn mislukkingen te delen.