Broodfonds Duivenvoorde op de Kinderboerderij

Voor Broodfonds Duivenvoorde, waar ik lid van ben en in de activiteitencommissie zit, heb ik samen met de andere commissieleden de jaarlijkse activiteit mogen organiseren.

Dit jaar bracht dat ons naar de kinderboerderij in Voorschoten. Aangezien vele van ons geen kinderen (meer) hebben in de juiste leeftijd, was een groot deel van de leden hier nog nooit geweest. En was het dus een verrassing wat allemaal mogelijk is op de boerderij. Zo kan je niet alleen de boerderij bezoeken, ook je konijnen en cavia’s kunnen hier logeren in de vakantie of kan je je kinderpartijtje hier vieren. 

Maar niet alleen kinderen zijn welkom! Ook volwassenen kunnen op de kinderboerderij terecht voor bv. een bedrijfsfeest, maar ook een vrijgezellenfeest is hier mogelijk. Ook kan je verschillende ruimtes huren voor diverse bijeenkomsten.

Een van de onderdelen van het programma was een rondleiding, waarbij de beheerder van de kinderboerderij Sandy van alles vertelde over het reilen en zeilen op de boerderij. Ook hebben we Sandy een handje geholpen met het afvoeren van het snoeiwerk dat was gedaan. Vele kruiwagens vol zijn naar de groenberg gebracht. En natuurlijk was er ook tijd voor fun, boerengolven. Over de kinderboerderij is een parcours met 8 holes uitgezet en die vielen nog niet mee;-) De activiteit werd afgesloten met een gezellige BBQ!