Benefietbingo mét diner Sintvoorieder1

Op donderdag 12 september was het zover. Maar liefst 176 gasten kwamen naar brouwerij De Prael voor de benefietbingo mét diner om het 10-jarig jubileum te vieren van Stichting Sintvoorieder1.

Voor veel kinderen is het vieren van Sinterklaas een vanzelfsprekendheid. Dit is helaas niet voor alle kinderen in Nederland het geval. Stichting Sintvoorieder1 heeft als doel zoveel mogelijk kinderen die in moeilijke omstandigheden verkeren een Sinterklaas kado te geven. Want ieder kind verdient een kado op 5 december! En dat doen ze dus nu al 10 jaar!

De Bingo was in de professionele handen van Fred Zuiderwijk, die op ludieke wijze de aandacht van alle 176 gasten wist vast te houden. Mogelijk kwam dat ook door het enorme aantal mooie prijzen die ter beschikking waren gesteld. Zo kon je onder andere een weekendje Rotterdam winnen voor 6 personen, Bungyjumpen op de Pier in Scheveningen, of met het hele gezin Sinterklaas verwelkomen bij de intocht in Scheveningen. Maar ook bij dubbele bingo’s waren er geen verliezers, want er waren ook nog heel veel ‘troost’ prijzen.

De medewerkers van de Prael hebben een geweldig 3-gangen menu verzorgd, met als vooraf een plank met koude gerechtjes, als hoofdgerecht de keuze uit Roodbaarsfilet, Ossobuco of een Spinazieflensje. En toe nog een geweldige plank met allerlei zoete lekkernijen. Heerlijk!

Uiteraard was de aanleiding het vieren van een feestje voor het 10-jarig bestaan, maar hoe mooi is het als dit ook loggeld oplevert zodat de stichting nog meer kinderen blij kan maken met cadeaus. En dat is gelukt! De verkoop van de bongokaarten heeft ruim € 1.900,- opgeleverd. Sommige aanwezigen zaten dan ook met 3 ritsen (dus 12 kaarten in totaal) voor hun neus, een bijna onmogelijke klus om bij te houden….. Maar alles voor het goede doel!