Aan de slag als evenmedewerker bij Sintvoorieder1

Deze week heb ik een mooie stap gezet, ik heb mezelf aangemeld als eventmedewerker bij Sintvoorieder1!

Sintvooriederen1, wat is dat??
Voor veel kinderen is het vieren van Sinterklaas een vanzelfsprekendheid. Dit is helaas niet voor alle kinderen in Nederland het geval. Stichting Sintvoorieder1 heeft als doel zoveel mogelijk kinderen die in moeilijke omstandigheden verkeren een Sinterklaas kado te geven. Want ieder kind verdient een kado op 5 december!

Jubileum
Sintvoorieder1 bestaat inmiddels alweer tien jaar en heeft ambities en grote plannen. Om nog meer kinderen in moeilijke omstandigheden een kado te kunnen geven, willen zij graag hun bekendheid vergroten en nog meer sponsors, relaties en vrijwilligers aan zich binden. En zoals gezegd viert Sintvoorieder1 dit jaar een jubileum en ik mag hun gaan helpen met de organisatie van alle feestelijke activiteiten. Tof!

Iets terug doen voor de maatschappij
Ik ga deze super leuke uitdaging doen op vrijwillige basis, want Sintvoorieder1 bestaat volledig uit vrijwilligers. Waarom zou je zeggen? Wil je geen geld verdienen? Natuurlijk wel! Maar ik vind ook dat je als ondernemer iets terug moet doen voor de maatschappij waarin je je geld mag verdienen. En hoe mooi is het dan dat ik mijn kwaliteiten kan inzetten voor zo’n mooi doel! Ik denk nog steeds met warme gevoelens terug aan de geweldige Sinterklaasavonden uit mijn jeugd. Dan is het toch fantastisch dat ik nu mag meehelpen zodat zoveel mogelijk kinderen deze ervaring meekrijgen.

Ik heb er zin in! Ik ga ervoor!

P.S. een van de plannen is een benefietavond met een bingo. Dus heb je leuke prijzen die je wilt doneren? Laat het me weten!
Meer weten over Sintvoorieder1? Kijk even op de website!